Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.

Promocije

Otkrij tajne zlatnog grada!

Obrni turu do Praga

Oduvek te je privlačio raskošni sjaj Zlatnog grada? Želiš da otkriješ njegove hiljadugodišnje tajne, da se prošetaš hodnicima vremena i doživiš svet kao iz najčudesnije priče? Žudiš da upoznaš pravi duh Praga koji je tako tajanstveno spakovan u svaku bocu Staropramen piva?

Sada imaš priliku! Učestvuj u Staropramen nagradnom konkursu OBRNI TURU DO PRAGA i ostvari svoje želje.

Šta treba da uradiš?

Kupi bilo koja 4 Staropramen piva u Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnicama. Na računu ćeš videti kod koji treba da ukucaš na web stranici nagradnog konkursa www.obrniturudopraga.rs. Nakon registracije, moći ćeš da odigraš veoma jednostavnu igru memorije koja će ti još više približiti Zlatni grad. I to je to. Ako budeš među 60 najuspešnijih igrača u ovoj praškoj igri memorije (po 30 u dva kola), bićeš u prilici da doživiš pravi duh Praga. A ako i ne budeš, možda te obraduje neka od 3000 Staropramen nagrada.

Nagradni konkurs OBRNI TURU DO PRAGA traje od 15. maja do 25. juna 2017. i to u dva kola: prvo od 15. maja do 4. juna i drugo od 5. do 25. juna. Kao što već znaš, u svakom kolu biće objavljena imena po 30 putnika za Prag. To znači da ako ne uspeš da se probiješ među vodeće tokom prvog kola, možeš dodatno da se koncentrišeš i na kraju zauzmeš svoje mesto u ekipi za put.

Želimo ti brze prste i jasne misli. Obrni turu do Praga.

Saznaj više ovde!